Γιάννης Στάνκογλου: «Αγνώριστος» στον αέρα του Mega χωρίς το μουστάκι του Κυπραίου

Γιάννης Στάνκογλου

Δείτε πώς εμφανίστηκε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Στο πλατό της εκπομπής “Πάμε Δανάη” βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή με ξυρισμένο το μουστάκι του, κάτι που μας παραξένεψε, αφού τον έχουμε συνηθίσει εδώ και ένα χρόνο στο ρόλο του Θωμά Κυπραίου.

Τα γυρίσματα, όμως, για τις Άγριες Μέλισσες έχουν τελειώσει για τον Γιάννη Στάνκογλου και γι’ αυτό το μουστάκι του αποτέλεσε… παρελθόν! Ο ηθοποιός, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν ενήλικες” στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Όσοι παίρνουμε μέρος στη συγκεκριμένη δουλειά πιστεύουμε ότι θα γίνει επιτυχία. Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και τρεις εβδομάδες, είναι πάρα πολύ όμορφα, περνάμε καλά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε και μερικές πληροφορίες για το νέο σίριαλ που ετοιμάζεται και το ρόλο που θα υποδυθεί.

«Είναι κωμωδία και η ιστορία έχει πάρα πολύ δράση. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο μετά τις Μέλισσες. Προσπαθώ όσο γίνεται τις δουλειές μου να τις επιλέγω σε σχέση με το τι έχω κάνει πριν. Πέρασα πολύ όμορφα στις Μέλισσες και βγήκε μια εξαιρετική δουλειά, ένα χρόνο δράμα, ήθελα κάτι διαφορετικό και κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που είχα κάνει πριν», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.