Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: «Τα χρήματα φέτος ήταν πολύ καλά, εγώ όμως δεν λειτουργώ έτσι»

Γιάννης Σπαλιάρας

Τι απαντά ο Γιάννης Σπαλιάρας για την προσωπική του ζωή και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη "Γη της Ελιάς":

Στα εγκαίνια καταστήματος με αθλητικά είδη παραβρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Survivor, τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς», ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία του σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

«Νομίζω ότι το περίμενα καλύτερο από θέμα τηλεθέασης, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά πήγε καλά. Και τα παιδιά πήραν τα λεφτά τους, όλα καλά. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα, γιατί δεν νομίζω ότι είχε κάτι να μου προσφέρει», σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας για το φετινό Survivor All Star.

«Στην πρώτη μου παρουσία εκεί έπαιξα μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Η πέμπτη θέση ήταν πάρα πολύ καλή για μένα, το μόνο μου κίνητρο ήταν το οικονομικό. Παρότι τα χρήματα φέτος ήταν πολύ καλά και όλοι τα έχουμε ανάγκη, εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω με μοναδικό κριτήριο τα χρήματα», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην καθημερινή σειρά του MEGA, o Γιάννης Σπαλιάρας αρκέστηκε να πει: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Νομίζω ότι είναι στη Γη της Ελιάς. Ωραία».

«Εντάξει, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να πω κάτι για τα προσωπικά μου, είμαι καλά και νομίζω ότι φαίνεται», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή.