Γιάννης Σπαλιάρας για Στέλιο Χανταμπάκη: «Όποιος έχει καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»

Γιάννης Σπαλιάρας

"Έχουμε πολύ μεγάλο φάουλ από την παραγωγή, οπότε δεν πρέπει να χρεώνουμε το λάθος μόνο στα κορίτσια" αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματία εντόπισαν οι ρεπόρτερς σε βραδινή έξοδο και τον ρώτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

«Σίγουρα η Ασημίνα και η Κατερίνα έκαναν ένα λάθος. Εφόσον όμως βρέθηκε ένα κινητό και μας είπε ο κύριος Λιανός ότι εντόπισαν τον άνθρωπο που έδωσε το κινητό και τα τσιγάρα, υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο φάουλ από την παραγωγή» αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας για το επίμαχο σκηνικό με το τηλέφωνο.

«Έχουμε αστοχία υλικού. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι, είναι προετοιμασμένοι ότι θα δέχονται από τους παίκτες αιτήματα, οπότε δεν πρέπει να χρεώνουμε το λάθος μόνο στα κορίτσια» προσθέτει.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις αποχωρήσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι τον εξέπληξαν, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη στάση που κρατάει φέτος στο παιχνίδι ο Στέλιος Χανταμπάκης, σε αντίθεση με τον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε, επισημαίνει: «Είναι αυτό που λέμε: όποιος έχει καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι».