Γιάννης Σπαλιάρας: «Δε θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ αλλά ποτέ μη λες ποτέ»

Γιάννης Σπαλιάρας

«Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Ασχολήθηκα με τους αυτόματους πωλητές ζωοτροφών, όταν βρήκα τη γάτα μου να κλαίει στον κήπο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας για την καινούργια του ενασχόληση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια για την τηλεόραση: «Συζητάω για ένα καινούργιο παιχνίδι με αθλητικό περιεχόμενο στην τηλεόραση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά είμαι πολύ θετικός.

Στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ερωτικά reality. Δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Δε θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί και το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας».

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις. Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαι σε μια σχέση μπορεί και όχι, δεν βγάζω τις σχέσεις μου προς τα έξω».