Γιάννης Σπαλιάρας: «Ανέβασα στα social μία κατσαρίδα και μια κοπέλα μου έστειλε: αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου»

Γιάννης Σπαλιάρας

"Θέλω να πω συγγνώμη στους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την Επίδαυρο και αναρωτιούνται "μα πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;". Απολογούμαι", δηλώνει με χιούμορ στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το απόγευμα της Τετάρτης και η κάμερα του Καλοκαίρι Yes ήταν εκεί για να πάρει κάποιες δηλώσεις του. Η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου τον ρώτησε για τον τελικό του Survivor All Star αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Δεν είδα ολόκληρο τον τελικό του Survivor, είδα όμως αρκετό. Δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα κάποιον από τους δύο. Δεν τα γνωρίζω καλά τα παιδιά, οπότε δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιον. Άκουα ότι είχαν διαφορά 9 ψήφων μεταξύ τους, είναι λίγο άδικο για τον κύριο Μπάρτζη αλλά τι να κάνουμε;», σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Πιστεύω ότι το ελληνικό Θέατρο θα επιβιώσει και χωρίς εμένα. Δύσκολα μεν αλλά θα τα καταφέρει. Θέλω να πω κι ένα συγγνώμη στους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την Επίδαυρο και αναρωτιούνται «μα πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;». Απολογούμαι», δηλώνει με χιούμορ στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Η Ελληνίδα Barbie θα μπορούσε να είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μου αρέσει, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, ξεχωριστή και πολύ λαμπερή», απαντά ο Γιάννης Σπαλιάρας σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει τελευταία, λέγοντας: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ήμουν κάπου και ανέβασα μία κατσαρίδα που ήταν στο δωμάτιο… και μου έστειλε μία κοπέλα: αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου».