Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους»

Γιάννης Σμαραγδής

«Νομίζω ήρθαν στις ταινίες μου για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος», λέει ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη σύζυγό του, την ελληνική τηλεόραση, αλλά και τους Σωτήρη Μουστάκα και Στάθη Ψάλτη.

«Η γυναίκα μου είναι “άγγελος με φτερά”, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει “τι θα κάνεις στη ζωή σου;”. Της λέω σκηνοθέτης και μου λέει “σου πάει”», είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο Γιάννης Σμαραγδής είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που είδα, είναι αναβαθμισμένη η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του Άγιου Παΐσιου στην τηλεόραση και η ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: μας επαναφέρουν σε αυτά που μας γέννησαν. Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου, έφερε έναν καθρέφτη στους Έλληνες, ώστε να δουν τα μικρά τους ελαττώματα».

Για τη συνεργασία με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα, ο Γιάννης Σμαραγδής είπε: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους, νομίζω ήρθαν για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος».