Γιάννης Σμαραγδής: «Γλίτωσα την φυλακή από την καλοσύνη ενός ανθρώπου!»

Γιάννης Σμαραγδής

"Η γυναίκα μου είναι άγγελος και έχει φτερά που μου τα δανείζει για να κάνω τις ταινίες!"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σμαραγδής, στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στην γυναίκα του και αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό της ζωής του.

«Πάντα ξέρεις αν μια ταινία θα έχει απολαβές ή όχι! Οι αρνητικές κριτικές δεν έκανα κακό στην ταινία, αλλά σε αυτούς που τις γράψανε. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που νομίζουν πως οι ταινίες είναι μοσχαράκια που τα βάζεις σε ένα τραπέζι και τα κόβεις. Το Harvard και το Mit στην Αμερική, έβαλαν και δεύτερη αίθουσα για να χωρέσουν ώστε να δουν την ταινία μου!

Η γυναίκα μου είναι άγγελος και έχει φτερά που μου τα δανείζει για να κάνω τις ταινίες! Από χρήματα πάνω μου νομίζω πως έχω 5 ευρώ. Ευτυχώς που την οικονομική διαχείριση την κάνει η γυναίκα μου. Μέτα την ταινία “Χαβιάρι”, βρέθηκα με ένα τεράστιο χρέος περίπου εκατομμύριο!

Γλίτωσα την φυλακή από την καλοσύνη ενός ανθρώπου! Ευγνωμονώ τον άνθρωπο που με γλύτωσε από την φυλακή! Τον έχω βάλει στους τίτλους της ταινίας “Καζαντζάκης”! Ετοιμάζω βιβλίο για το τι εμπόδια βρήκα για να κάνω την ταινία “Καζαντζάκης”», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σμαραγδής.