Γιάννης Ρώτας: Ξέσπασε για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Ήταν ελεεινό αυτό που κάνανε»

Γιάννης Ρώτας

"Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο" ανέφερε ο Γιάννης Ρώτας.

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας μίλησε στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά για την εκταφή του αδερφού του κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

«Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ρώτας για την Χριστίνα Ψάλτη.