Γιάννης Ραγκούσης: «Απέδειξα ότι όχι μόνο δεν πλούτισα αλλά έχασα από την πολιτική»

Γιάννης Ραγκούσης

"Με το να στοχοποιείς παιδιά 23-25 ετών ξεπερνάς κάθε όριο. Είναι κάτι που δε μπορώ ποτέ να συγχωρήσω στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Έχω καταφύγει στη Δικαιοσύνη", τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας, τέσσερις ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των περιουσιακών του στοιχείων που απασχόλησαν τα media πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα, τα οποία αφορούσαν στην οικονομική του κατάσταση και το πολυτελές σπίτι του στην Πάρο.

«Όταν είσαι στην πολιτική και επιτελείς ρόλους, όπως αυτούς που μου ανέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι βέβαιο ότι περιμένεις και κριτική και επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», ανέφερε αρχικά.

«Η αλήθεια είναι όμως ότι εγώ το προηγούμενο διάστημα έζησα μία κατάσταση που ξεπερνούσε ακόμη κι αυτό που λέμε «χτυπήματα κάτω από τη μέση». Ακούγοντας χθες τον κύριο Μητσοτάκη να λέει για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και η σύζυγός του, ανακάλεσα στη μνήμη μου τι υπέστη η δική μου οικογένεια από το δικό του κόμμα και που έφτασε στο σημείο μέχρι να στοχοποιήσει τα παιδιά μου», περιγράφει ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ ποτέ να συγχωρήσω, το να στοχοποιείς παιδιά 23-25 ετών, ξεπερνάς κάθε όριο. Βεβαίως και έχω καταφύγει στη δικαιοσύνη», τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να απαντώ με στοιχεία. Μάλιστα έδωσα στη δημοσιότητα το πώς ήμουν οικονομικά και περιουσιακά όταν μπήκα στην πολιτική το 2007 και πώς είμαι σήμερα. Αυτό απέδειξε ότι όχι μόνο δεν πλούτισα από δημόσιο χρήμα αλλά ότι έχασα από την πολιτική», καταλήγει επί του θέματος ο Γιάννης Ραγκούσης.