Γιάννης Πουλόπουλος: «Όταν συναντώ την Ελένη Μενεγάκη, οι κρατήσεις ανεβαίνουν 20% την εβδομάδα»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Δεν έχω δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη" είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το γούρι που του έχει φέρει η Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή πήγε πολύ καλά, μέχρι στιγμής είμαστε πρώτοι. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα είναι η επόμενη σεζόν, ας τελειώσει με το καλό η φετινή… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι δεν περνάω καλά, δεν είπε ότι θέλω να φύγω από την εκπομπή και όπως εξήγησε την επόμενη μέρα, έκανε χιούμορ. Να μιλήσετε τον ίδιο όμως να σας πει τι εννοούσε, εγώ πάντως, όπως είπα και στην εκπομπή, δεν του έχω πει τίποτα» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Αυτό που είπα για την Ελένη Μενεγάκη είναι ότι είναι πολύ γουρλού σε μένα και μου φέρνει γουράκι σε κάποια πράγματα… Κάθε φορά που τη συναντάω, ανεβαίνουν οι κρατήσεις 20% σε μια εβδομάδα. Δεν έχω δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν θα σας πω όμως αν έχω δεχτεί προτάσεις από άλλες εκπομπές γιατί έχω ένα συμβόλαιο που λήγει αρχές Ιουλίου… Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στην τηλεόραση και την προσωπική μου ζωή, σίγουρα η προσωπική μου ζωή έρχεται πρώτη» σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Ελένη Μενεγάκη.