Γιάννης Πουλόπουλος για Μαριάντα Πιερίδη: «Ήθελαν να την παρουσιάσουν ως 20άρα»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Δεν το πολυέλεγαν ότι είχε πάει στη Eurovision, η δισκογραφική της ήθελε να την παρουσιάσει λίγο μικρότερη απ' ό,τι ήταν", σχολιάζει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τις δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στην κάμερα του Super Κατερίνα σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision το 1995, στα φωνητικά της Ελίνας Κωνσταντοπούλου, αλλά και τις… περίεργες φωτογραφίες που στέλνουν θαυμάστριες στο κινητό του συζύγου της.

«Η εμπειρία μου από τη Eurovision ήταν συγκλονιστική, μιας και από ολόκληρη την αποστολή μόνο εγώ και η Δάφνη Μπόκοτα μιλούσαμε αγγλικά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα έκανα όλα μόνη μου, τις συνεντεύξεις και τα λοιπά», αναφέρει η Μαριάντα Πιερίδη.

Θα πήγαινε η ίδια στη Eurovision, εάν της γινόταν πρόταση; Η τραγουδίστρια απαντά: «Να μου γίνει τώρα πρόταση, όχι. Και να μου γινόταν, χλωμό. Ας πηγαίνουν τα πιτσιρίκια, να περνάνε καλά. Γιατί νομίζω ότι οι μόνοι που βλέπουν πλέον Eurovision είναι τα πιτσιρίκια».

«Λαμβάνω μηνύματα και από άνδρες και από γυναίκες. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και κάποια πιο… περίεργα μηνύματα. Το ξέρει και ο σύζυγος, του τα δείχνω και του λέω: κοίτα. Δε ζηλεύει ο σύζυγος, γελάει. Και είναι τραγικό. Θα ήθελα λίγο να ζηλεύει, όπως εγώ. Έχω δει φωτογραφίες που του στέλνουν. Εννοείται ότι ψάχνω το κινητό του», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε: «Όταν βγήκε στη δισκογραφία η Μαριάντα Πιερίδη το 2000 και είχε ήδη πάει το 1995 στη Eurovision, η δισκογραφική της εταιρία ήθελε να την παρουσιάσει λίγο μικρότερη απ’ ό,τι ήταν. Δεν το πολυέλεγαν ότι είχε πάει στη Eurovision, ήθελαν να την παρουσιάσουν ως 20άρα».