Γιάννης Πουλόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Υπάρχει μία ανατροπή, δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού

Γιάννης Πουλόπουλος

Όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Super Κατερίνα σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η τραγουδίστρια αρχικά σκόπευε να κινηθεί νομικά, μετά τον έντονο διαπληκτισμό με την κόρη τους σε ταξίδι τους στο εξωτερικό που οδήγησε σε ρήξη των σχέσεών τους, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού για την υπόθεση.

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και θα δει μετά τι μέλλει γενέσθαι» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος και ότι η κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη θα βαφτιστεί κανονικά Μιχαέλα Αγγελική.