Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος, δεν μου το έχει απαντήσει η Ναταλία Γερμανού»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Μας εξήγησε κάποια πράγματα, που εγώ δεν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος γιατί το: καλά μας έκανε, δεν μου το έχει απαντήσει η Ναταλία" σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, η οποία ανέφερε ότι δεν λογοδοτεί στις άλλες εκπομπές παρά μόνο στους τηλεθεατές και στο κανάλι της. Ενώ η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα η Ναταλία Γερμανού «χτυπήθηκε» από τις άλλες εκπομπές, ο Γιάννης Πουλόπουλος επανέφερε το ντόρο που είχε υπάρξει με τη φράση της Ναταλίας Γερμανού «άνθρακας ο θησαυρός» προς τον συνεργάτη της, Δημήτρη Πανόπουλο.

«Είδατε σε αυτά που είπε τώρα ότι παιδιά έχω κάνει κάπου λάθος; Δεν είπε ότι έκανε πουθενά λάθος. Μιας και μιλάς για στοχοποίηση, όλοι μας έχουμε σεβαστεί την Ναταλία Γερμανού και μπορώ να σου πω ότι και σε μία άλλη περίπτωση που είχε πει «άνθρακας ο θησαυρός» προς συνεργάτη της, δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν άνοιξε μύτη και κανείς δεν είπε τίποτα. Για εμένα κι αυτό ήταν πολύ σοβαρό. Το είπε κάποιος;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Κατ’ αρχήν για εμένα δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά και συμφωνώ ότι σέβεστε την πορεία καθενός. Εγώ επειδή έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί και με έχει βγάλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος λειτουργούσε πάντα με τον έπαινο και όχι με την παρατήρηση, αν ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου συνεργάτη, θα είχα αποχωρήσει. Δεν είναι καθόλου άλλο θέμα. Ακόμα και σε αυτό, που θα μπορούσε να είχε στοχοποιηθεί, δεν στοχοποιήθηκε. Όλα αυτά που ειπώθηκαν, τα φίλτραρε. Μας εξήγησε κάποια πράγματα, που εγώ δεν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος γιατί το: καλά μας έκανε, δεν μου το έχει απαντήσει η Ναταλία. Εσείς πήρατε κάποια απάντηση; Ε, τότε μην το ανοίγεις καθόλου το θέμα. Αν έχεις κάποια παρατήρηση, τη λες επάνω στον αρχισυντάκτη» ανέφερε ο Γιάννης Πολυλόπουλος.