Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το σχόλιο του για την επιλογή Γερονικολού και Τζιόβα για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Γιάννης Παπαμιχαήλ

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας θα ερμηνεύσουν τους ρόλους που έχουν μείνει στη μνήμη μας από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι Θεατρικές Σκηνές και ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσιάζουν τον Οκτώβριο τη θρυλική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστη Τζιόβα. Πώς σχολιάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ την επιλογή τον δύο ηθοποιών για τους ρόλους που αναδείχθηκαν από τους γονείς του;

[dfp_ads id=236982]

«Αν με ρωτάς προσωπικά εγώ θα είχα κάνει διαφορετικές επιλογές. Αυτό αποφάσισαν, μακάρι να τους βγει», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενώ αναφορικά με την σειρά «Έχω ένα μυστικό» που έγινε προ δεκαετίας σχολίασε: «Η σειρά τότε με είχε ενοχλήσει. Δεν είχα καμία αρμοδιότητα στην σειρά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Δεν μου ζητήθηκε. Δεν ήταν ακριβώς το βιβλίο μου αυτό που βγήκε. Το βιβλίο μου πήγε εξαιρετικά. Αν είχα άποψη στο σίριαλ, θα το είχα κάνει τελείως διαφορετικά. Με ενόχλησε το σενάριο, οι ηθοποιοί, το πόσο γρήγορα και πρόχειρα βγήκε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!