Γιάννης Πανουκλιάς: Το ατύχημα στη Βουδαπέστη που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή – Το κώμα και το νέο ξεκίνημα…

Γιάννης Πανουκλιάς

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αιμόφυρτος, προσπαθούσα να ελέγξω την κατάσταση».

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή μέσα από το The Voice, ο Γιάννης  Πανουκλιάς όμως, αυτή τη φορά, μίλησε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη για το τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Ουγγαρίας.

Ο Γιάννης Πανουκλιάς  βρισκόταν στη Βουδαπέστη για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για 19 ημέρες.

Στην εκπομπή περιέγραψε τα παραληρήματα που είχε ενώ βρισκόταν σε κώμα, αλλά και το πώς κατάφερε να ανατρέψει όλα τα ιατρικά προγνωστικά, και να επιστρέψει μετά από έξι μήνες στο τραγούδι, ενώ οι γιατροί του είχαν δώσει μια διετία για την αποκατάσταση του.

«Με χτύπησε αυτοκίνητο μια ώρα αφού είχαμε φτάσει στη Βουδαπέστη για διακοπές. Στο ατύχημα τραυματιστήκαμε όλοι σοβαρά εκτός από τη σύζυγό μου. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αιμόφυρτος, προσπαθούσα να ελέγξω την κατάσταση.

Από το ατύχημα και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ ήταν 19 ετών. Η μνήμη μου επανήλθε 17 μέρες μετά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα μπορούσα να περπατήσω πολύ δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πανουκλιάς.