Γιάννης Νταλιάνης – «Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν μπορώ να πάρω τα παιδιά από το σχολείο»

Γιάννης Νταλιάνης

Ο δικηγόρος από τις Άγριες Μέλισσες, Γιάννης Νταλιάνης αποκαλύπτεται...

Στις Άγριες Μέλισσες εισέβαλε ο Γιάννης Νταλιάνης και έχει ήδη κερδίσει με ευκολία τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού για τον ρόλο του δικηγόρου. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και τον γάμο με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλoυ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νταλιάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ δύσκολες σκηνές και κυρίως στο γεγονός ότι είχες να κάνεις με πάρα πολλούς ηθοποιούς. Ήταν σχεδόν όλο το team των ηθοποιών και πάρα πολλοί κομπάρσοι. Ειδικά στο δικαστήριο, κάποια στιγμή δούλευε δίπλα ένα συνεργείο που χρησιμοποιούσε τρυπάνι και έπρεπε ο εξαίρετος φίλος και ηθοποιός, Γιώργος Γάλλος να κάνει την κατάθεση του. Κάθε λίγο τον σταματούσε το τρυπάνι. Πολύ δύσκολη συνθήκη.

«Έχω δει την ανταπόκριση του κοινού και στο δρόμο. Εγώ δεν έβλεπα τις Μέλισσες, ομολογώ, αλλά η απήχηση είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πάρω τα παιδιά από το σχολείο και έρχονται και με ρωτάνε για τις Μέλισσες! Έχω, επίσης, ήδη δύο προτάσεις για να… αναλάβω δίκες! Βέβαια έχω και τις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν μου λένε κάποιοι ότι είμαι κακός. Σε ένα καφέ πλάι στο θέατρο Πορείο, όπου πάντα με κερνούσαν, μου είπαν πως δεν θα μου δίνουν ξανά τυρόπιτα γιατί έχεις γίνει πολύ κακός» πρόσθεσε με χιούμορ.

Επίσης, ο ηθοποιός μίλησε για την χρόνια σχέση του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Είναι συζυγός μου, έχουμε δυο κόρες μαζί και δεν δίνουμε δικαιώματα για τίποτα παραπάνω. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Απεναντίας, όμως, δουλεύουμε πολλές φορές μαζί όπως και στη νέα παράσταση που σκηνοθετώ εγώ και παίζει εκείνη».

Ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου…