Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη αντίδραση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Γιάννης Νταλιάνης

Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου;

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Τον χωρισμό του γνωστού ζευγαριού δημοσιοποίησε η Real Life το πρωινό της Κυριακής (10/3), τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητα των δύο ηθοποιών είναι αυτή τη στιγμή τα δύο τους παιδιά.

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star, 24 ώρες μετά την κυκλοφορία των σχετικών δημοσιευμάτων. Τον ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομποής, Πάνος Παπαδόπουλος.

«Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά, σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Νταλιάνης στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Ίχνη” του MEGA το 2007.

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες τη Μαρίνα και την Έλλη, η οποία ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, αφού πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική, συμμετέχοντας στη σειρά της ΕΡΤ, “Αγάπη παράνομη”.