Γιάννης Νιάρρος: «Με ξέρουν όλοι γιατί νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης»

Γιάννης Νιάρρος

"Τα παλιά χρόνια το αρνιόμουν κι έλεγα ότι κι εγώ ηθοποιός είμαι, αλλά τώρα πια δεν έχω κανένα κράτημα και λέω ναι είμαι εγώ. Ευχαριστώ να είστε καλά" είπε ο Γιάννης Νιάρρος

Ο Γιάννης Νιάρρος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και ανέφερε ότι αρκετός κόσμος τον μπερδεύει με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Πάνο Βλάχο.

«Εμένα με ξέρουν όλοι γιατί όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλω να ζήσω τη ματαιοδοξία ότι όλοι ξέρουν πως είμαι ηθοποιός. Είναι πολύ αστείο και έχει πολλή πλάκα. Τα παλιά χρόνια το αρνιόμουν κι έλεγα ότι κι εγώ ηθοποιός είμαι, αλλά τώρα πια δεν έχω κανένα κράτημα και λέω ναι είμαι εγώ. Ευχαριστώ να είστε καλά» είπε ο Γιάννης Νιάρρος.

«Καταλαβαίνουν ότι είσαι ηθοποιός. Είχα ανέβει σε μία μηχανή και μου έλεγε ένας: είσαι καταπληκτικός φίλε, σε αγαπάμε και είσαι θεός. Και στον Τυχαίο Θάνατο του Αναρχικού θεός… Οπότε πια δεν χαίρομαι, λέω Γιάννη μου 9 στις 10 δεν θα είναι για εσένα. Παλιότερα που ήμουν μικρότερος έλεγα ότι έχω παίξει σε μία ταινία. Γιατί δεν με καταλαβαίνουν;» ανέφερε ο Γιάννης Νιάρρος.