Γιάννης Νέζης: «Ηθοποιός που ήμασταν μαζί στο Ρετιρέ δέχτηκε κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Γιάννης Νέζης

Ο Γιάννης Νέζης, ο αγαπημένος "Κωστάκης" του Ρετιρέ, μιλά για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Νέζης, ο αγαπημένος «Κωστάκης» του Ρετιρέ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Δεν μπορούμε να λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον κύριο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν. Γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι, γιατί έχει γίνει και από κοπέλες που αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ελληνικό θέατρο, βρίσκονται σε μία άλλη χώρα και δεν έχουν λόγο προβολής στα ελληνικά media» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Νέζης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την οποία ο ίδιος συμμετείχε στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη. «Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω σχέσεις προσωπικές. Για να το καταγγείλλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι και σήμερα είναι μία πολύ σοβαρή κυρία, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, τα προσωπικά της τα κρατούσε βαθιά μέσα της».

Η συζήτηση στράφηκε και γύρω από την αμφιλεγόμενη δήλωση της Νεφέλης Ορφανού επί του θέματος. «Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια της αυτή» σχολίασε ο ηθοποιός.