Γιάννης Μπούτος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πιστεύω ότι δεν με ήξερε, έχω παραστεί 4 φορές στην εκπομπή της»

Γιάννης Μπούτος

'Δεν έχω άποψη για όλα, έχω άποψη για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας" ανέφερε ο Γιάννης Μπούτος.

Ο Γιάννης Μπούτος παραχώρησε δηλώσεις στο Γεια σου και μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε πως έχει άποψη για όλα και δεν τον γνωρίζει.

«Δεν έχω άποψη για όλα, έχω άποψη για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας. Δεν σημαίνει ότι για να έχεις άποψη για όλα πρέπει να κάνεις 15 χρόνια παρουσίαση. Τη γνώμη μου την εξέφραζα κι όταν ήμουν σε εκπομπή και είμαι ένας άνθρωπος που όταν θέλω να εκφράσω κάτι, θα το κάνω. Δεν έχω άποψη για όλα, δε θα βγω να πω για πολιτικά ας πούμε αλλά πράγματα στα οποία που συμπεριλαμβανόμαστε, πρέπει να σταθούμε» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

«Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήξερε. Για το Καλοκαίρι Yes συζητούσαν πάνω από μήνα. Το τελευταίο διάστημα ήταν από τα μόνα θέματα που τους απασχολούσαν στην εκπομπή. Συν τις άλλοις, έχω παραστεί πάνω από 4 φορές στην εκπομπή της. Αλλάζω συνέχεια look και μπορεί να μην με θυμάται. Μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και της απάντησα ούτε εγώ» συνέχισε ο Γιάννης Μπούτος.