Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα»

Γιάννης Μποσταντζόγλου

"Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα", λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που ενώ είναι σε μεγαλύτερη ηλικία επιθυμούν να παίρνουν ρόλους που έχουν γραφτεί για μικρότερες ηλικίες.

«Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να παίζεις τον 20αρη, πράγματα που συμβαίνουν. Και με κοπέλες, τις βλέπω και βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα. Ή λέει η σαραντάρα «δεν μπορεί να είναι παιδί μου».  Ε, ποια θα είναι παιδί σου; Ούτε το τριών χρονών παιδί μπορεί να είναι δικό σου», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Καλό είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, αλλά δεν θέλω όταν είναι κάτω οι άλλοι να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά από την άλλη κι αυτοί έχουν κάνει αίσχη σε παιδάκια, οπότε μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι. Είχε νομιμοποιηθεί πια μια ασυδοσία και μια διαστροφή και μια επικράτηση του κάθε δυνατού. Μπορούσε ένας θιασάρχης να κάνει ό,τι θέλει πάνω σε πρόσωπα, σε ζωές…», σημειώνει ο ηθοποιός σχετικά με όσα ήρθαν στο φως στον καλλιτεχνικό χώρο τους τελευταίους μήνες.

«Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;», αναρωτιέται ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.