Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά»

Γιάννης Μπέζος

"Τους πήρε τόσο ο πόνος για τη μουσική και για τον στίχο και κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια και μουσικά και στιχουργικά".

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Night Out φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν του late-night show, όπου συνομίλησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και την προσωπική του ζωή με τη Ναταλία Τσαλίκη.

Ανάμεσα σε όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που έθιξε στη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας, ένα από τα οποία ήταν και η τραπ μουσική, παίρνοντας θέση υπέρ του είδους, εφόσον αυτό έχει να πει κάτι ουσιαστικό.

«Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά. Τους πήρε τόσο ο πόνος για τη μουσική και για τον στίχο και κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια και μουσικά και στιχουργικά, τα οποία δεν μας πείραξαν», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Εγώ τα θεωρώ χειρότερα. Τουλάχιστον αυτά είναι και μία έκφραση των νέων, που έχουν και αίμα μέσα τους, δηλαδή ότι αγανακτώ και μπορώ να φτάσω και στα άκρα. Αλλά είναι κάτι. Τα άλλα είναι ανοησίες απλώς εδώ μας ενοχλεί ο στίχος, γιατί μας προκαλεί», συμπληρώνει ο Γιάννης Μπέζος.

«Εάν η τραπ έχει κάτι να πει επί της ουσίας, αυτό θα μείνει. Τα άλλα θα τα πάρει ο χρόνος και θα φύγουν. Το ρεμπέτικο προκαλούσε και όταν έπαψε να προκαλεί σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Μπέζος.