Γιάννης Μπέζος: «Θα πει κάποιος «πάλι μια εκπομπή για το τραγούδι» και γιατί όχι»

Γιάννης Μπέζος

Έτσι υποδέχθηκε ο Γιάννης Μπέζος το τηλεοπτικό κοινό...

Σε ρόλο παρουσιαστή υποδέχθηκε ο Γιάννης Μπέζος το τηλεοπτικό κοινό στη νέα μουσική εκπομπή του OPEN, «Ότι αγαπώ» το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε πριν καλωσορίσει την παρέα της πρώτης του εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φίλοι και φίλες, καλησπέρα σας! Σας καλωσορίζουμε στην παρθενική μας εκπομπή, την μουσική εκπομπή η οποία έχει τον τίτλο «Ότι αγαπώ». Ο τίτλος σίγουρα δεν είναι πολύ πρωτότυπος, είναι όμως αληθινός.  Δηλαδή θα τραγουδάμε τραγούδια που αγαπάμε, με ανθρώπους που αγαπάμε και επιδίωξη μας είναι αυτό να γίνει κοινή ανάσα μαζί σας. Θα πει κάποιος, «πάλι θα κάνετε μια εκπομπή για το τραγούδι;». Γιατί όχι. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε αυτά που εμπεριέχουμε όλοι μας. Δηλαδή την μελωδία και τον λόγο. Επιμένω ιδιαίτερα στον λόγο, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση στον στίχο διότι ο στίχος είναι αυτός ο οποίος μας θυμίζει πράγματα που μας πόνεσαν ή πράγματα που μας έκαναν ευτυχείς. Κοινώς ο στίχος μας παρηγορέι όταν ντύνεται με μια ωραία μελωδία».

«Θα λειτουργήσουμε με όχημα ανθρώπους οι οποίοι έχουν ισχυρή παρουσία στο τραγούδι είτε στη σύνθεση είτε στη στιχουργική είτε στην ερμηνεία φυσικά. Θα γίνει μια απόπειρα να τραγουδήσουν και πράγματα που αγαπάνε πέρα από το ρεπερτόριο τους. Αυτό θα αποδείξει ότι τα τραγούδια που χαϊδεύει ο χρόνος είναι διαχρονικά διότι μόνο το βάθος του χρόνου πιστοποιεί την επιτυχία».

«Φυσικά θα υπάρξουνα αφιερωματικές βραδιές σε ότι αφορά το τραγούδι στο θέατρο, στο σινεμά και την τηλεόραση. Επίσης, σε κάποιες προσωπικότητες οι οποίες δεν είναι πια κοντά μας και για την πρώτη μας εκπομπή παίρνω το ρίσκο αυτό και κάνω εγώ μια επιλογή από κάποια τραγούδια – κάποια γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που αγαπώ – και είμαι βέβαιος ότι τα αγαπάνε και οι επιφανείς καλεσμένοι μας τους οποίους ευχαριστώ για την παρουσία τους. Τους αγαπώ πολύ και τους εκτιμώ ακόμα περισσότερο» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Μπέζος στο ξεκίνημα της νέας μουσικής εκπομπής «Ότι αγαπώ» στο OPEN.