Γιάννης Μπέζος: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό»

Γιάννης Μπέζος

"Θεωρώ ότι το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας", λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω καταγγελιών από γυναίκες συναδέλφους του για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση και οι συζητήσεις για το θέμα έχουν πάρει φωτιά. Ο Γιάννης Μπέζος, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρωινό, τοποθετήθηκε σχετικά.

«Πάντα ακούγονται πράγματα σε αυτή τη δουλειά και ακουγόντουσαν και ακούγονται. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν, κάποιον λόγο θα έχουν φυσικά, γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά θα απολογηθούν οι ίδιοι. Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι ο χώρος ο δικός μας είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά.

Θεωρώ ότι το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει τεράστια πορεία, είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις. Εγώ, ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο.

Εγώ σε όσες δουλειές ήμουν παρών, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αν το παρατηρούσα θα το κατέκρινα αμέσως, δεν το συζητώ», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.