Γιάννης Μπέζος: «Με σοκάρουν συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες και τώρα κρίνονται»

Γιάννης Μπέζος

"Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου" ξεκαθάρισε, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μπέζος.

Στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, με σαφήνεια στην επόμενη μα και την τρέχουσα ημέρα του θεάτρου  μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Είναι πολλά χρόνια που υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος. «Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά».

«Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά» συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Σαφής για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Μπέζος στα λεγόμενα του…