Γιάννης Μπέζος: «Καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου κόρη από το Ευτυχισμένοι Μαζί»

Γιάννης Μπέζος

"Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα".

Ο Γιάννης Μπέζος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και όσα είπε δίνουν για ακόμη μία φορά πολλούς τίτλους:

«Οι άνθρωποι δεν έρχονται στο θέατρο για να κρίνουν, έρχονται για να ευχαριστηθούν. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως άγχος.

Καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου «κόρη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν υπάρχει συγκίνηση, είναι επαγγελματισμός. Η κοπέλα μεγάλωσε, ακολουθεί τον δρόμο αυτό και σκέφτηκα να της πω να έρθει να παίξει μαζί μας.

Η κόρη μου είναι πολύ καλή ηθοποιός, δεν είναι απλώς μια ηθοποιός. Δεν το λέω εγώ, θα το πει και ο χρόνος.

Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς.

Το κοινό μερικές φορές παρακολουθεί και ανοησίες. Υπάρχει κοινό το οποίο με ακολουθεί σε όλες τις δουλειές μου και υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν να με βλέπουν. Δεν με ενδιαφέρει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…