Γιάννης Μπέζος: Η πρώτη του αντίδραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Έλεος, σας παρακαλώ πάρα πολύ»

Φιλιππίδης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του στην αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιάννης Μπέζος, αμέσως μετά την 8ωρη απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κατηγορούμενος ηθοποιός αναφέρθηκε – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – στο όνομά του.

«Δεν είμαι βιαστής. εγώ είμαι αγαπητός, όχι σαν τον Μπέζο μυστήριος», κατέθεσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, μια δήλωση που σχολιάστηκε έντονα αυτές τα τελευταία 24ωρα στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Φαίη Φώτου, συνάντησε τον Γιάννη Μπέζο στο αυτοκίνητό του και του ζήτησε να σχολιάσει την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο όνομά του. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπέζος αρνήθηκε έντονα οποιαδήποτε δήλωση.

«Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος εμφανώς ενοχλημένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν συνεργαστεί το 2015 μέσα από τη σειρά του Alpha «Μη Με Σκας», η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε πρόωρα μόλις στο 3ο επεισόδιο λόγω χαμηλής τηλεθέασης και αρνητικών κριτικών περί στερεοτυπικής απεικόνισης της ομοφυλοφιλίας.