Γιάννης Μπέζος: «Είναι αστεία πράγματα αυτά και δεν χωράει απάντηση»

Γιάννης Μπέζος

"Δεν χρειάζεται να απαντήσω" αποκρίθηκε, με σαφήνεια, ο Γιάννης Μπέζος.

Σε μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος και οι κάμερεες και οι δημοσιογράφοι ήταν, ασφαλώς, εκεί. Ο λαοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN, «Ότι αγαπώ» αλλά και τους ανθρώπους που εισέρχονται στον χώρο της υποκριτικής δίχως την απαραίτητη κατάρτιση.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε πως «δεν το ξέρω εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Θετικότατο με βρίσκει η συνέχιση της, εάν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί με τις προϋποθέσεις αυτές που ισχύουν τώρα και δεν βλέπω λόγο να αλλάξουν, πολύ ευχαρίστως. Βεβαίως και την απολαμβάνω γιατί, εάν δεν την απολαύσω εγώ, δεν έχει κανένα νόημα να την κάνω».

«Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή. Δηλαδή είναι πράγματα τα οποία θα έλεγα ότι είναι πιο απλά από όσο συνηθίζουμε να δίνουμε βάρος αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στο αν ένας καλός ηθοποιός μπορεί να είναι και καλός άνθρωπος, ήταν σαφής. «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Όταν ρωτήθηκε,τέλος, εάν θα συνεργαζόταν στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο που έρχεται από ριάλιτι στον χώρο της υποκριτικής, δίχως να έχει την απαραίτητη κατάρτιση, ο Γιάννης Μπέζος ήταν ξεκάθαρος. «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».