Γιάννης Μπέζος για #metoo: «Έχω υπάρξει κι εγώ πολύ έντονος, φυσικά θα διώξεις κάποιον αν δεν σου κάνει τη δουλειά»

Γιάννης Μπέζος

"Άλλο αυτό και άλλο να κακοποιώ τους συναδέλφους μου ή να θέλω να εκμεταλλευτώ τη θέση μου", επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός.

Την άποψή του για το #metoo στον χώρο του θεάτρου εξέφρασε ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα του Night Out και ένα από τα θέματα που συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν και αυτό των καταγγελιών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για συγκεκριμένους ανθρώπους της υποκριτικής.

«Το θέμα δεν είναι να λέμε: εγώ είμαι υπέρ του #metoo. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της κακοποίησης ή του βιασμού. Έγινε ο θόρυβος που έγινε, σίγουρα υπάρχουν και υπερβολές από κάποιους ανθρώπους αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι αλήθειας. Υπάρχουν πράγματα που κρίνονται κοινωνικά και άλλα δικαστικά», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν είναι ομερτά, είναι αδιαφορία. Τι θα πει «γίνονται αυτά»; Εγώ δεν λέω να μην υπάρχουν εντάσεις. Φυσικά θα βάλεις τη φωνή, φυσικά θα επιμείνεις και, αν χρειαστεί, θα διώξεις κάποιον, αν δεν σου κάνει τη δουλειά. Το έχω κάνει κιόλας. Άλλο αυτό και άλλο να κακοποιώ τους συναδέλφους μου ή να θέλω να εκμεταλλευτώ τη θέση μου», επισημαίνει ο αγαπημένος ηθοποιός αμέσως μετά.

«Υπήρξαν στιγμές που κι εγώ υπήρξα πολύ έντονος, απαιτητικός χωρίς να υπάρχει λόγος, εκρηκτικός, ανυπόμονος. Που δεν υπήρχε λόγος να είμαι αλλά σε βάζει η δουλειά από κάτω. Τώρα τελευταία τα ‘χω ξεπεράσει αυτά», εξομολογείται ο Γιάννης Μπέζος για τον εαυτό του.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Υπάρχει ένα έργο πίσω από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θέλω να απαξιώνεται με αυτό τον τρόπο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος για τους συναδέλφους του που κατηγορήθηκαν.