Γιάννης Μόρτζος για Σταμάτη Γαρδέλη: «Όταν βγει το κακό όνομα στην πιάτσα, τελείωσε»

Μόρτζος Γαρδέλης

"Ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά. Του προτείναμε να συνεργαστούμε και εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός για τον συνάδελφό του.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε ο Γιάννης Μόρτζος. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην πρόταση συνεργασίας που έκανε πρόσφατα στον Σταμάτη Γαρδέλη, μετά την οικονομική περιπέτεια του τελευταίου, κατακρίνοντας το γεγονός πως ο συνάδελφός του εξαφανίστηκε και δεν απάντησε ποτέ στην πρότασή του.

«Του προτείναμε και προπαντός η γυναίκα μου, η Γιούλη Ζήκου, του πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης, ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά, διότι εξαφανίστηκε. Δεν με νοιάζει που πήγε. Δεν είναι εδώ στην Αθήνα, για να διεκδικήσει έναν ρόλο. Αυτό είναι απαράδεκτο», δηλώνει ο Γιάννης Μόρτζος στην κάμερα του Alpha.

«Είχε μιλήσει με τον παραγωγό για την παράσταση που θα κάναμε και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Σήμερα έμαθα ότι είναι στο Άγιο Όρος. Μπορεί να είναι καλά οικονομικά», περιγράφει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κύριο Όμηρο Ευστρατιάδη, θα πρέπει να το δει απ’ όλες τις πλευρές. Αν τον αφήσει στη μέση κι αυτόν, τι θα κάνει μετά;», τονίζει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μία ασυνέπεια. Καταλήγουμε στους καλούς και κακούς συνεργάτες… και όταν βγει το κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε», σχολιάζει ο Γιάννης Μόρτζος κλείνοντας τις δηλώσεις του για τον Σταμάτη Γαρδέλη.