Γιάννης Μόρτζος για Αλέξανδρο Ρήγα: «Μου είπε ότι σταματάμε, δεν μου σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο»

Γιάννης Μόρτζος

"Έπρεπε να μου εξηγήσει για ποιον λόγο σταματάμε, να ξέρω κι εγώ τι να κάνω", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιάννης Μόρτζος μιλά την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη θεατρική παράσταση «Ένας άνδρας θα μας σώσει», η οποία ήρθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω των αναφορών της στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ αναφέρεται και στη σειρά «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή», που φημολογείται πως θα επιστρέψει.

«Αυτή η σειρά με έχει βασανίσει πολύ. Είχα λάβει μέρος ως πρωταγωνιστής και ξαφνικά στο δεύτερο επεισόδιο λαμβάνω ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ρήγα: προς το παρόν σταματάμε, θα σε ειδοποιήσουμε. Δεν με ειδοποίησαν ποτέ», δηλώνει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Επικοινώνησα εγώ μαζί του αλλά ποτέ δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Έπρεπε να μου εξηγήσει για ποιον λόγο σταματάμε, να ξέρω κι εγώ τι να κάνω», σημειώνει ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Αν με καλέσει ο Ρήγας και συζητήσουμε, πολύ ευχαρίστως να λάβω μέρος στο remake. Αν γίνει και βασιστεί στο ίδιο θέμα, θα έχει επιτυχία», παραδέχεται ο Γιάννης Μόρτζος.

Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε μέχρι πρότινος στο Θέατρο Αυλαία του Πειραιά και η οποία «κατέβηκε» λόγω χαμηλής προσέλευσης, ο Γιάννης Μόρτζος καταγγέλλει:

«Ξαφνικά έμαθα ότι κατεβαίνει η παράσταση, γιατί δεν έχει μεγάλη απήχηση. Δεν μου το είπαν νωρίτερα για να πάρω τα μέτρα μου. Είμαι τσαντισμένος, δεν θέλω να μιλήσω μαζί τους πια. Δεν περίμενα να μου φερθούν έτσι. Εγώ τους είπα ότι δεν ήθελα να μπουν στην παράσταση αυτές οι σκηνές επιθεωρησιακού τύπου, εμένα αυτού του είδους το χιούμορ δεν με καλύπτει. Αναγκάστηκα να το καταγγείλω ότι είναι απαράδεκτο. Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους».