Γιάννης Μόρτζος: «Δεν θέλω να προσάψω σε κανέναν ούτε κατηγορίες ούτε τίποτα»

Γιάννης Μόρτζος

"Αν κάποιος έκανε σφάλμα, ας την πληρώσει. Θέλω να ξέρω πως το οτιδήποτε γίνεται και καυτηριάζεται, έχει τεκμηρίωση" είπε ο Γιάννης Μόρτζος.

Στην κάμερα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο με τη Νικολέττα Ράλλη παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Μόρτζος για το Me Too κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το θέατρο.

«Εγώ στενοχωρήθηκα γενικά για όλο αυτό το γεγονός. Με πείραξε πολύ κι επειδή το επάγγελμά μας βρίσκεται πάντα στην προμετωπίδα, δέχθηκε αυτό το πλήγμα. Αλλά πρέπει να πω ότι το θέατρο είναι το πιο υγιές επάγγελμα κι είμαι περήφανος που συμμετέχω κι εγώ σε αυτήν την διαδικασία και δεν θέλω να προσάψω σε κανέναν ούτε κατηγορίες ούτε τίποτα. Αν κάποιος έκανε σφάλμα, ας την πληρώσει. Θέλω να ξέρω πως το οτιδήποτε γίνεται και καυτηριάζεται, έχει τεκμηρίωση» είπε ο Γιάννης Μόρτζος.

«Διαβάζω πολύ και τα πάντα. Κακοποιήσεις τέτοιου είδους γίνονται σε όλα τα επαγγέλματα. Είναι θέμα ανθρώπων κι όχι επαγγέλματος. Τα καυτηριάζω και τα κατακρίνω από όπου κι αν προέρχονται. Μην το ρίχνουμε όλο στο θέατρο. Το θέατρο δέχθηκε αυτό το πλήγμα αλλά στέκεται εκεί αγέρωχο και σώο» κατέληξε ο Γιάννης Μόρτζος.