Γιάννης Μάρκου: «Τρόμαξα όταν είδα ότι η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος»

Γιάννης Μάρκου

"Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα κάνουν μαζί οικογένεια" παραδέχεται ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου.

Για την πρώην σύντροφο του, Τζούλια Νόβα μίλησε ο Γιάννης Μάρκου στην κάμερα του Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή. Ενώ είχε σχέση με την ξανθιά καλλονή για 12 χρόνια, χώρισαν και μέσα σε ένα χρόνο την βλέπει να παντρεύεται και να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μάρκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί απλώς δεν αισθανόμουν πως είμαι έτοιμος να το κάνω. Έμαθα από τα sites πως είναι έγκυος. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω, «είναι δυνατόν». Μετά όμως χάρηκα γιατί είπα πως έστω έκανε αυτό που ήθελε».

«Τρόμαξα γιατί έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άλλον άνθρωπο για να κάνει τέτοιο βήμα. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα κάνουν μαζί οικογένεια. Θεώρησα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα ένα πολύ έντονο συναίσθημα που νομίζω πως βρήκε. Αισθανόμουν λίγο ή πολύ πειραγμένος αλλά δεν μπορώ να μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει» πρόσθεσε.

«Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάροχυν αγκάθια γύρω μου. Πίνω σοκολάτα συνέχεια και γλυκαίνομαι».