Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος

Γιάννης Μαρακάκης

"Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα".

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, με αρκετό άγχος βέβαια, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Αλήθεια, πώς έμαθε ο Γιάννης Μαρακάκης ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος; Δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος…

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι», εξομολογήθηκε.

Για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη γυναίκα του, ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».