Γιάννης Λοβέρδος: «Λέει για μένα ότι έχω πάθει καρκίνο, ότι θα πεθάνω και να μη με ψηφίσουν»

Γιάννης Λοβέρδος

«Το 2019 με έλεγε... ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός», εξομολογείται ο Γιάννης Λοβέρδος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα ο Γιάννης Λοβέρδος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για τα 100 κιλά που έχασε, τον ρατσισμό που υπάρχει, ενώ αποκάλυψε και τα σχόλια που έκανε συνυποψήφιός του.

«Διαρκώς δέχομαι χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπήρξε συνυποψήφιός μου που το 2019 με έλεγε “ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός” γιατί πράγματι ήμουν πάρα πολύ χοντρός. Τώρα που αδυνάτισα λέει “αυτός έχει πάθει καρκίνο και θα πεθάνει, γιατί να τον ψηφίσετε;”», είπε αρχικά ο Γιάννης Λοβέρδος και άφησε άφωνη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γιάννης Λοβέρδος είπε στη συνέχεια: «Έχω χάσει 100 κιλά. Το θέμα είναι ότι τα έχω κρατήσει εδώ και δύο χρόνια. Δίνω συνεχή μάχη με τον εαυτό μου. Ο άνθρωπος ο οποίος είναι παχύσαρκος είναι αδικημένος από τη φύση του. Είναι μιας μορφής ασθένεια η παχυσαρκία. Γι’ αυτό ακριβώς, καλώ τους ανθρώπους να αντισταθούν, γιατί είναι πολλοί παχύσαρκοι στη χώρα μας, στον ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω κάποιον να λέει “α, ο χοντρός”, νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου μένει μέσα σου. Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Λοβέρδος ανέφερε: «Τα έχασα μόνος μου, στην περίοδο των δύο lockdowns. Έκανα φοβερή προσπάθεια, μόνος μου, με γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Το πιο δύσκολο πράγματα από όλα, δεν είναι μόνο να τα χάσεις είναι να τα διατηρήσεις. Υπήρξαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με υποτιμά για την εμφάνισή μου».