Γιάννης Λάτσιος: Τα πρόσωπα και οι εκπομπές στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ποιοι συνεχίζουν, ποιοι έρχονται και τι αλλαγές θα υπάρξουν;

Ο Γιάννης Λάτσιος, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μίλησε στο «Πρωινό» για όλους και για όλα. Τι σχεδιάζει για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά

Με τον Γιώργο και τη Φαίη συζητάμε συνέχεια. Κάνουμε πολλά όνειρα. 

Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ και Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι έδωσαν μια φρέσκια νότα στο μείγμα του προγράμματός μας.

Τα Καρντάσιανς

Με τον γρηγόρη συζητάμε για την βραδινή ζώνη. η Μαρία επειδή θα έχει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, θα έχει και το YFSF, δεν θα είναι στην ομάδα. Υπάρχουν συζητήσεις, σίγουρα θα έχουμε στο late night ενδιαφέρουσες εκπομπές. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μαίρη Συνατσάκη

Εγώ δεν απαντώ στα δημοσιεύματα. Ότι έχουμε να πούμε θα το πούμε επίσημα και θα τα δείτε στο πρόγραμμά μας. 

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια

Όλα τα συμβόλαια λήγουν και όλα τα συμβόλαια είναι ανοιχτά να συνεχίσουν. Τους εκτιμώ και τους δύο επαγγελματικά. Πιστεύω θα βρεθεί τρόπος να δουλέψουμε μαζί.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησες για τις συζητήσεις που κάνει με τον ΑΝΤ1, αλλά και για την πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που δέχτηξε. «Δεν έχουμε υπογράψει. Έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και είμαστε σε καλό δρόμο. Η πρόθεση του σταθμού και η δική μας είναι να μείνουμε. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Νομίζω όμως ότι θα καταλήξουμε και θα μείνουμε. Εγώ δεν θέλω να το πουλάω ούτε να λέω ότι έχω χίλιες προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα μια πρόταση και για μένα και για την Φαίη, η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με τηλεόραση, είναι ένα γενικότερο πακέτο».

https://www.youtube.com/embed/tGZB3FESbvA