Γιάννης Λάτσιος: «Είμαι εδώ για να συζητήσουμε με τον Θέμο»

Ποιοι θα είναι στο πάνελ του Πρωινό την επόμενη σεζόν;

Όλα τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ τη μεγάλη -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- συναυλία του The Voice, «Μια χώρα μια φωνή». Οι δημοσιογράφοι καραδοκούσαν. Οι ερωτήσεις πολλές και οι απαντήσεις ενδιαφέρουσες…

Υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τον Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 από το ερχόμενο φθινόπωρο; Ο Γιάννης Λάτσιος σημείωσε: «Αν υπάρχει κάποια δήλωση του Θέμου ότι δεν θα είναι, είμαι εδώ να το συζητήσουμε. Πάντως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». 

Θα παραμείνει η ίδια ομάδα στο Πρωινό; «Από όσο ξέρω, όπως είπε και ο Γιώργος, όλο το team», ήταν η απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Και μπορεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να δηλώνει: «Φαντάζομαι πως ναι ρε παιδιά, θα είμαι και του χρόνου. Ο Γιώργος είπε ότι δεν αλλάζει το σχήμα. Ήταν η ωραιότερη συνεργασία που είχα ποτέ. ήταν άψογοι όλοι», κάποιοι άλλοι συνεργάτες, ωστόσο, αφήνουν ερωτηματικά…

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά σε φιλικό επίπεδο. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μακάρι να είμαι», λέει ο Γιώργος Λιανός, ενώ η Λάουρα Νάργες δηλώνει: «Δεν ξέρω κάτι επίσημο, αναμένω την συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Ο βασικός μου ρόλος στο Πρωινό είναι τα links, δεν είναι ο βασικός μου ρόλος να είμαι στο πάνελ». 

Πάντως, η Μαίρη Συνατσάκη… «Με πάρα πολύ σιγουριά μπορώ να δηλώσω ότι θα με δείτε στον ΑΝΤ1». 

//www.youtube.com/embed/_QKRJOaZsCw

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρόσωπο του ΑΝΤ1 συζητά με το MEGA;