Γιάννης Ξανθούλης για Στέφανο Κασσελάκη: «Σαν να είναι η Ντόλι Πάρτον σε Ινδική ταινία»

Γιάννης Ξανθούλης

"Τον παρακολουθώ και βλέπω ότι έχει ωραία μασέλα" τονίζει ο Γιάννης Ξανθούλης.

Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Γιάννης Ξανθούλης, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να προχωρήσει σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε με λόγο πικάντικο στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον ντόρο που πέτυχε με την εκλογή του.

«Το φαινόμενο Κασσελάκη πως σας φαίνεται;» ρώτησε ο γνωστός παρουσιαστής για να λάβει την εξής απόκριση από τον καλεσμένο του. «Σαν να είναι η Ντόλι Πάρτον σε ταινία Ινδική. Φαντάζεσαι την Ντόλι Πάρτον να βγει σε μια Ινδική ταινία; Η Ντόλι Πάρτον λίγο κάντρι, λίγο μάντρι και να βγει σε αυτές τις ταινίες που κάνουν αυτά τα πράγματα; Κάπως έτσι. Λίγο κόντρα, αυτό εννοώ».

«Σας πείθει, ο Κασσελάκης;» ρώτησε εκ νέου ο Τάσος Τρύφωνος για να απαντήσει ο Γιάννης Ξανθούλης πως «όχι καλέ, μέσα σε 15 ημέρες τι να με πείσει ο άνθρωπος; Απλώς τον παρακολουθώ και βλέπω ότι έχει ωραία μασέλα».

«Έχει αυτά τα αμερικάνικα! Μου θυμίζει, έτσι, Αμερικανό με ωραία σαγόνια. Δηλαδή μπορεί να δαγκώσει ωραία την μπριζόλα, ας το πω έτσι. Δηλαδή φαίνεται ότι έχει γερούς τραπεζίτης» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Ξανθούλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση.