Γιάννης Κρητικός: Τι λέει για τα χρήματα που πήραν από το Your Face Sounds Familiar;

Γιάννης Κρητικός

Ποια ήταν η πιο δύσκολη μεταμφίεση του στο YFSF;

Ο Γιάννης Κρητικός μιλώντας στο La biri biri αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Your Face Sounds Familiar και εκμυστηρεύτηκε τα ευτράπελα που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια του show, όταν το μακιγιάζ και όλα τα πρόσθετα που φορούσαν άρχιζαν να καταρρέουν.

[dfp_ads id=236982]

«Η Κινέζα και ο Παπακωνσταντίνου ήταν οι πιο δύσκολες μεταμφιέσεις. Ήταν πολλά τα προσθετικά. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάς με όλα αυτά πάνω σου. Μου είχαν βάλει ψεύτικα ζυγωματικά. Βλέφαρα, άνοιγα το μάτι και έβλεπα από τη μέση του ματιού και κάτω. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά και διασκεδαστικό, με κοιτούσα στον καθρέφτη και γελούσα μόνος μου.

Στην πρώτη μεταμφίεση, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επειδή είχε μπει μια ψεύτικη φαλάκρα από πάνω τα ματιά. Σε κάποια φάση όταν καθόμουν στον καναπέ κάνει ένα κρατς και έχει φύγει όλο το πίσω μέρος και τρέχαμε για να το κολλήσουν. Όταν έκανα την Ξανθή Περάκη που είχαν πέσει τα φρύδια και στην Κινέζα άρχιζε και έσταζε η κόλλα μέσα στο μάτι και δάκρυζα.

Ο Γιάννης Κρητικός λέει πως θα ήθελε να υποδυθεί τον Γιώργο Μαζωνάκη στο YFSF, ενώ όσον αφορά στα χρήματα, ο τραγουδιστής λέει πως «όλα τα χρήματα πήγαιναν σε ιδρύματα και απλά εμείς πήραμε κάποια λίγα χρήματα που ήταν οι δαπάνες μας και τα μεταφορικά μας».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Your Face Sounds Familiar!