Γιάννης Κρητικός για YFSF: «Πήρα στην παραγωγή και τους είπα ντροπή σας»

Γιάννης Κρητικός

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Κρητικός στον αέρα του Mega.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» ήταν σήμερα ο Γιάννης Κρητικός. Όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε γιατί δεν τον είδαμε στο All Star YFSF, ο γνωστός ηθοποιός τα είπε έξω από τα δόντια.

«Είναι προτιμότερο να ρωτήσετε τους αρμόδιους γι’ αυτό το θέμα. Ούτε καν μου το πρότειναν. Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω άλυτα τα θέματα, έστειλα ένα μήνυμα και τους είπα “ντροπή σας” σε κάποιους ανθρώπους της παραγωγής», είπε αρχικά ο Γιάννης Κρητικός.

Ο Γιάννης Κρητικός είπε στη συνέχεια: «Έδωσαν το τηλέφωνό μου, με πήραν από κάποια κανάλια να με ρωτήσουν για τη συμμετοχή μου στο All Star. Λέω “ποια συμμετοχή μου;”, εγώ ήδη βρισκόμουν στα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις.

Με πήραν 4 άτομα την ίδια μέρα να τους πω για τη συμμετοχή μου στο All Star. Κι επειδή με καίει αν δεν πω αυτό που θέλω, οπότε έστειλα και είπα ότι αν ισχύει ότι δώσατε το τηλέφωνό μου και είπατε ότι συμμετέχω και δεν με έχετε πάρει καν εμένα να με ενημερώσετε, είναι ντροπή σας».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Κρητικός είπε: «Μου είπαν οι δημοσιογράφοι ότι από το κανάλι έδωσαν το τηλέφωνό μου για να με ρωτήσουν αν θα συμμετέχω, ενώ οι ίδιοι δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ξέχασαν πως ήμουν νικητής».