Γιάννης Κρητικός: Για ποιο λόγο επέλεξε τον Νίκο Ξυλούρη για την τελευταία του εμφάνιση στο YFSF;

Γιάννης Κρητικός

Ο νικητής του Your Face Sounds Familiar, Γιάννης Κρητικός μιλά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Το κοινό αποφάσισε πως ήταν ο καλύτερος στις ενσαρκώσεις των star για τη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Κρητικός μίλησε στο «7μέρες TV» και στην Εύη Βαλή για το YFSF…

Your Face Sounds Familiar – Τελικός: Ο Γιάννης Κρητικός ο μεγάλος νικητής!

Για ποιο λόγο επιλέξατε τον Νίκο Ξυλούρη για την τελευταία σας εμφάνιση;

Ήταν μια δύσκολη απόφαση, ήταν ένα ρίσκο μεγάλο. Είναι πολύ δύσκολο να κουβαλάς τέτοιους ανθρώπους πάνω σου, είτε ως μεταμφίεση είτε ως φωνή είτε ως νοοτροπία. Το επέλεξα μόνο και μόνο επειδή είναι ένας άνθρωπος από τον τόπο μου, είναι ο «Αρχάγγελος της Κρήτης μας», όπως τον λέμε, ένας άνθρωπος που ξεκινώντας από τα Ανώγεια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, κατόρθωσε να κατακτήσει όλη την Ελλάδα και να αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο – και αυτό θα έλεγα ήταν μια επιλογή με περισσότερο ρίσκο. Ήξερα ότι θα χρειαζόταν κόπος και θα έπρεπε να προσπαθήσω να το αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά δεν γνώριζα αν η προσπάθεια μου θα μπορούσε στο τέλος να ανταμειφθεί.

Η δημοσιότητα ήταν ένα δέλεαρ για τη συμμετοχή σας στο YFSF.

Βέβαια, ωστόσο το δύσκολο της υπόθεσης είναι πως διαχειρίζεται όλο αυτό το πράγμα μόνος σου. Είναι όντως πάρα πολύ δύσκολο στη διαχείριση του, δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό και ακόμη και τώρα δεν ξέρω πως γίνεται να το διαχειριστώ.

Όταν μπήκατε στο σόου, περιμένατε ότι θα είστε νικητής; Δεδομένου ότι είχατε να ανταγωνιστείτε άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο;

Δεν ανταγωνίστηκα κανέναν, όλοι ήμασταν συναγωνιστές σ’ αυτό το σόου. Ο ανταγωνισμός θα έκανε την εμφάνιση του εφόσον υπήρχε κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι τέτοιο, όμως όλο αυτό γινόταν για καλό σκοπό. Δεν πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έβλεπε ανταγωνιστικά όλο αυτό το παιχνίδι. Εγώ ήθελα απλά κάθε εβδομάδα να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός, να είμαι όσο πιο καλός μπορώ σε αυτό που γίνεται και να καταφέρω να φέρω εις πέρας κάθε δοκιμασία. Από εκεί και πέρα, δεν το περίμενα όλο αυτό, όχι.