Γιάννης Kρητικός: «Δεν αφήνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να πάνε χαμένες»

Γιάννης Κρητικός

«Για μένα ο Πότης τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέρος της ζωής μου», είπε ο Γιάννης Κρητικός.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Γιάννης Κρητικός. Ο τραγουδιστής μίλησε για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς, το κουτσομπολιό στη ζωή του, αλλά και την αγάπη του για τη λύρα.

«Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου. Αν το καλοσκεφτώ είμαι περισσότερες ώρες της ημέρας Πότης πάρα Γιάννης. Δεν είμαι κουτσομπόλης στην προσωπική μου ζωή. Η οικογένεια του Πότη είναι οι συμπολίτες του οπότε το κουτσομπολιό του βγαίνει μέσα από αγάπη όχι από κακία», είπε αρχικά ο Γιάννης Κρητικός.

Ο Γιάννης Κρητικός είπε στη συνέχεια: «Η Κρήτη είναι ένας τόπος που τιμά την παράδοση και από παιδάκι άκουγα λύρα, λαούτο, μαντολίνο. Είχα από εκεί το ερέθισμα. Από πολύ μικρός έλεγα στους γονείς μου ότι ήθελα να μου πάρουν λύρα. Μου την πήραν παραμονές Χριστουγέννων και με περίσσιο θράσος βγήκα την επόμενη μέρα και είπα τα κάλαντα».

Για την ενασχόληση με την υποκριτική, ο Γιάννης Κρητικός είπε: «Η πρόταση για την υποκριτή ήρθε μετά τη νίκη μου στο YFSFτο 2016. Ακόμα δεν το πιστεύω, απλά το ζω. Δεν αφήνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να πάνε χαμένες. Το περίσσιο θράσος το έχω σαν χαρακτηριστικό στοιχείο».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Κρητικός ανέφερε: «Το βασικότερο στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Ο γάμος και τα παιδιά είναι κάτι που όλοι όσοι έχουν μεγαλώσει, όπως εγώ, το αναζητούν».