Γιάννης Κουκουράκης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Γκαγκάκη;

Γιάννης Κουκουράκης

Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει...

Χαλαρός και ευθύς ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης στην συνέντευξη του στο Splash. Το όνομα του πριν λίγο καιρό είχε συζητηθεί έντονα καθώς φήμες τους ήθελαν να έχουν μια παραπάνω από φιλική σχέση με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Τα διάβασα κι εγώ. Κι εκείνος. Οφείλω να ομολογήσω ότι έφτασα πάρα πολύ κοντά. Να σου πω ότι δεν φλέρταρα με την ιδέα, θα σου πω ψέματα. Φλέρταρα με την ιδέα, να σου δείξω και τα μηνύματα. Να είμαστε δίκαιοι, μπορεί το παιδί να βγει να πει ότι μα εγώ δεν της είπα ποτέ στην πραγματικότητα να γίνει τίποτα. Ότι υπήρξε ένα φλερτ, υπήρξε. Λες έχεις φτάσει 46 χρονών και υπάρχει ένα παιδί που λες «είναι θεός, δεν γίνεται», ε εντάξει, μετά δεν τόλμησα. Τώρα θα μου πεις, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ένα θέμα εγώ με το ηλικιακό και είμαι λάθος γιατί αν πηγαίνω συνεχώς στο μεγαλύτερο σε λίγο θα πρέπει να ψάξω στα νοσοκομεία», είχε πει εκείνο το διάστημα η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξη της στην Σάσα Σταμάτη.

Πώς ήταν όμως για τον Γιάννη Κουκουράκη, όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε;

«Αντέδρασα όπως αν ήμουν με φίλους. Νομίζω δεν έχεις να πεις ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Επειδή δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι, δεν με επηρεάζει όλο αυτό. Η Κατερίνα το έχει χειριστεί πάντα με άψογο τρόπο. Εμένα ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκαν μαζί μου και τόσο έντονα και για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη λέω, όλοι το περνάνε. Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα επιλογής το αν σε μπλοκάρει ή όχι. Απλά με προβλημάτισε λίγο, μου φάνηκε λίγο αστείο. Με την έννοια ότι κάποιοι που σε ξέρουν χρόνια δεν σου έχουν μιλήσει και ξαφνικά σε παίρνουν τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν πράγματα. Μου φάνηκε γελοίο! Συμβαίνει όμως. Είναι μια αλήθεια, δεν το κρύβω κιόλας. Αλλά από την άλλη λέω, προφανώς έτσι είναι. Δεν με ενόχλησε γιατί δεν έχει γραφτεί κάτι προσβλητικό ούτε για εμένα, ούτε για την Κατερίνα, αλλά και να γραφτεί από το ένα αυτό μπαίνει, από το άλλο βγαίνει. Είναι, αν θες να το ακούσεις, αν θες να ασχοληθείς. Μπορούν να γράψουν ότι είσαι ατάλαντος ή το ένα ή το άλλο. Τους ανθρώπους που θέλω να έχω δίπλα μου τους έχω, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, οπότε είμαι καλυμμένος, δεν έχω θέμα. Μιλάμε με την Κατερίνα. Δεν θα σου πω τι λέμε και τι κάνουμε», είπε ο ηθοποιός και έδωσε καλή πάσα στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να ρωτήσει:«Έχει τελειώσει αυτή η σχέση;»

«Δεν είπαμε δεν θα μιλήσουμε για τα προσωπικά;» είπε, αποφεύγοντας να απαντήσει ο Γιάννης Κουκουράκης και δημιούργησε ερωτηματικά…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!