Γιάννης Κότσιρας: Η απάντηση του μετά τις αποκαλύψεις του Μανώλη Λιδάκη!

Γιάννης Κότσιρας

Τι απάντηση έδωσε ο Γιάννης Κότσιρας μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Μανώλη Λιδάκη;

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μανώλης Λιδάκης είχε αναφέρει την κακή εμπειρία συνεργασίας που είχε λόγο ανταγωνισμού και τότε όλων το μυαλό πήγε στην τελευταία του συνεργασία που ήταν με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Γρηγόρη Πετράκο. «Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται. Λέω «χαμηλώστε με να ακούγεται». Κάναμε ντουέτο μαζί, πάλι είχε πρόβλημα. Κάθε μέρα είχε ένα πρόβλημα. Τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» στην ΕΡΤ ο τραγουδιστής.

Ο Γιάννης Κότσιρας απάντησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου του, λέγοντας πως εκείνοι είχαν εξαιρετική συνεργασία και πως κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του όταν το ανέφερε αυτό ο Μανώλης Λιδάκης.

«Αισθάνομαι ότι ο Μανώλης Λιδάκης μπορεί και να παρεξηγήθηκε. Γιατί ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά ευθύς καμιά φορά. Έχει βέβαια κάτι στο μυαλό του, αλλά δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Μιλούσε για μια γενικότερη κατάσταση. Τώρα το ότι πέρασε το όνομα μου, ο ίδιος το διευκρίνισε ότι δεν είχε να κάνει με κανέναν από τους τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί. Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα με τον Μανώλη. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Νομίζω ότι ήταν απλώς μια λεκτική παρεξήγηση. Είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Δεν έχει ανασφάλειες, ούτε εγώ, ούτε εκείνος, για να τραβάει ο ένας το μικρόφωνο του άλλου. Τώρα αυτά μπορεί να του συνέβησαν με πιο μικρά ονόματα ή πρόσωπα που έχουν ανασφάλειες. Εγώ ποτέ μου δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα. Τώρα, αν έχουν συμβεί σε κάποιους… τι να σου πω. Έχω ζήσει ανταγωνισμούς, αλλά τίποτα αξιοσημείωτο και τίποτα που να μειώνει την αξία του καθενός. Για αυτό το λόγο αν βγεις στην αγορά και ρωτήσεις όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, θα σου πουν ότι η συνεργασία μας υπήρξε αν όχι εξαιρετική, τουλάχιστον πολύ καλή. Ο Μανώλης είπε κάτι στον αέρα, μπορεί κάτι άλλο να είχε στο μυαλό του. Είναι και ένας άνθρωπος ιδιαιτέρως παρορμητικός, οπότε ψάξατε να διυλίσετε τον κώνωπα. Κι επίσης να σου πω και το άλλο, κι εγώ και ο Μανώλης τραγουδάμε με ασύρματα μικρόφωνα, οπότε δεν γίνεται», είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Κότσιρας χωρίς να χάνει το χιούμορ του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!