Γιάννης Κατινάκης: «Δεν χτίζω ανδριάντα στον Γιώργο Λιάγκα ούτε τον έχω εικόνισμα»

Γιάννης Κατινάκης

Όσα είπε ο Γιάννης Κατινάκης για τον Γιώργο Λιάγκα

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US, ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα την Κυριακή. Μάλιστα, ο εαρός ηθοποιός και Youtuber δεν έκρυψε την αδυναμία που… δεν τρέφει στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κατινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι, να πεις, ο αγαπημένος μου παρουσιαστής. Να πεις ότι του χτίζω τον ανδριάντα ή τον έχω εικόνισμα πάνω από το κεφάλι μου. Μαρία μου, να ξέρεις, από παιδάκι από το «Φ+Μ Live» σε βλέπω και να ξέρεις πως έκανες τις αγαπημένς μου φάρσες! Τις έχω δει όλες στο Youtube, ειδικά με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Τάκη Ζαχαράτο ήταν… 10 στα 10″.

Επίσης, ο νεαρός ηθοποιός και Youtuber αναφέρθηκε στην απρόσμενη προσωπική συνάντηση που είχε με την Άννα Βίσση! «Εκεί μύρισα… έμφραγμα εγώ! Ήρθε η ώρα μου, λέω, να φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο».

«Βλέπω follow από την Άννα Βίσση στα social media, στέλνω μήνυμα και αρχίζει και μου μιλάει! Μου έκανε εντύπωση το πόσο ασχολήθηκε μαζί μου. Μου έδωσε συμβουλές, να πω αυτό, να δω το άλλο… Λέω, Χριστέ μου τι ζω» συμπλήρωσε, με ενθουσιασμό, ο Γιάννης Κατινάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ