Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι»

Γιάννης Καπετάνιος

" Ήταν ένα παιδί δοτικό, φιλότιμο, κάναμε παρέα αλλά μετά μπορεί να ξέφυγε" εξομολογήθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος μια εφ’ όλης της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν 12ετή φιλία καθώς και τον έτερο συνάδελφο του, Γιώργο Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νεύρα είχε ο Γιώργος Κιμούλης, ήταν νευρικό παιδί τότε που ήμασταν μαζί. Αλλά ήταν και πολύ δοτικός. Εμένα με έπαιρνε πάντα παρέα του, τρώγαμε στο σπίτι της μάνας του, με έπαιρνε στο Λαγονήσι στο εξοχικό του. Κατά τα άλλα όμως δεν είδα κάτι άλλο».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές, είχαμε μπει μαζί στη σχολή. Ήταν ένα παιδί και αυτό νευρικό, κάναμε παρέα. Πήγαινα στο σπίτι του, τρώγαμε και πίναμε με την μάνα και τον πατέρα του, πηγαίναμε μαζί στην σχολή. Ήμασταν 12 χρόνια φίλοι με τον Πέτρο. Ήταν ένα παιδί δοτικό, φιλότιμο, κάναμε παρέα αλλά μετά μπορεί να ξέφυγε».

«Όταν έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, έπαιζα στο θέατρο και δεν πήγα ούτε στην κηδεία του» συμπλήρωσε ο Γιάννης Καπετάνιος στο μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο κανάλι.