Γιάννης Καλλιάνος: «Προφανώς φλερτάρουν την Χάρις αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζηλέψω»

Γιάννης Καλλιάνος

"Είναι ένας άνθρωπος που δίνεται και δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για εκείνη όταν σου μιλάει", εξομολογείται ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Μία από κοινού συνέντευξη παραχώρησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις. Το αγαπημένο ζευγάρι μιλά στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους, Γιώργο, αλλά και για τις ισορροπίες που προσπαθούν να κρατούν στη σχέση τους.

«Φεύγω από το σπίτι στις 8 το πρωί και επιστρέφω 11 το βράδυ. Λόγω κούρασης δεν έχω μεγάλα κουράγια για παιχνίδι με τον Γιώργο αλλά προσπαθώ να τα βρισκω και να κάνουμε βόλτες, να παίζουμε», παραδέχεται ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Η Χάρις είναι έντιμη, ειλικρινής και ηθική. Είναι ένας άνθρωπος που δίνεται και δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για εκείνη όταν σου μιλάει», αναφέρει στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος του MEGA.

«Προφανώς φλερτάρουν την Χάρις αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζηλέψω, όπως έκανα παλιά. Είναι χάσιμο χρόνου και ουσίας. Είναι όμορφο να σου πει μια κοπέλα: Γιάννη, είσαι πολύ όμορφος, μου αρέσει ο χαρακτήρας σου’», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2021, ενώ λίγους μήνες αργότερα έγιναν για πρώτη φορά γονείς, επισφραγίζοντας την ευτυχία τους.