Γιάννης Καλατζόπουλος: «Είδα τελευταία φορά την Αλίκη στο αεροδρόμιο, ήταν άλλος άνθρωπος»

Γιάννης Καλατζόπουλος

«Δεν είχε αυτό το χαμόγελο που είχαμε συνηθίσει όλοι να βλέπουμε σε αυτή», είπε ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιάννης Καλατζόπουλος στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε και στην τελευταία τους συνάντηση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ήταν φτιαγμένη από τα υλικά του σταρ. Μια πολύ έξυπνη γυναίκα, δραστήρια, εργατική και αυστηρή πρώτα με τον εαυτό της και ύστερα με τους συνεργάτες της. Με αγαπούσε πολύ και, επειδή ήμουν και πιτσιρίκος, όλοι με είχαν σαν παιδί τους.

Η Αλίκη δεν ήθελε να με έχει σαν παιδί της, ήθελε να με έχει σαν αδελφάκι της. Μου έκανε και δώρα, υπέροχες σοκολάτες που της χάριζαν οι θαυμαστές της κι εκείνη δεν τις έτρωγε γιατί πρόσεχε τη σιλουέτα της», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καλατζόπουλος αναφέρθηκε στην τελευταία τους συνάντηση: «Την είδα τυχαία στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν μας “φύγει”, όπου ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της και ήταν πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος. Δεν είχε αυτό το χαμόγελο που είχαμε συνηθίσει όλοι να βλέπουμε σε αυτή».