Γιάννης Κακλέας για Άρη Σερβετάλη: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Γιάννης Κακλέας

"Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει", λέει ο Γιάννης Κακλέας.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος. Στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου μίλησε ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας.

«Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά.

Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι ο Αιμιλιανός θα είναι καλός και σωστός.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη και τη χαρά για να παίξει αυτό τον ρόλο και που δεν θα κατέβει η παράσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και 16 Δεκεμβρίου ελπίζω το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας», λέει ο Γιάννης Κακλέας.

«Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος», αναφέρει ο Γιάννης Κακλέας.