Γιάννης Γκελντής: «Η τηλεόραση σε στύβει και σε πετάει σαν λεμονόκουπα»

Γιάννης Γκελντής

"Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε σήμερα να ήμουν κάπου" παραδέχθηκε ο Γιάννης Γκελντής.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιάννης Γκελντής ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικής αποχής. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σεφ μίλησε για την απουσία αυτή από τα τηλεοπτικά προγράμματα,τα μαγειρική ριάλιτι και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκελντής σημειώνει χαρακτηριστικά πως «υπήρχε πολύ μεγάλη αστάθεια όταν φαλιρίσαμε στο μαγαζί που είχαμε φτιάξει και χάσαμε 1,5 εκατομμύριο».

«Η μαγειρική έχει κουράσει πάρα πολύ στην τηλεόραση. Για τα νέα παιδιά αυτή δεν είναι μαγειρική αλλά πιο πολύ ριάλιτι. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Πανούλη Ιωαννίδη, που τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν είναι μαγειρική αυτή. Είναι σαν να παίζεις πόλεμο μπροστά στο Playstation. Αυτό είναι για μένα τα ριάλιτι μαγειρικής».

«Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε σήμερα να ήμουν κάπου. Πολλές φορές μπορείς να πεις ότι η τηλεόραση σε στύβει και σε πετάει σαν λεμονόκουπα. Όταν έχεις τρέξει τα χιλιόμετρα σου, έχουν κάνει δουλειά μαζί σου και δεν σε θέλουν πια και καλά κάνουν» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Γκελντής.